26 Μαΐου 2013

Πετάει ο γάιδαρος;;;;....Πετάει!!

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά!! Αα αυτό είναι σίγουρο!! 
Μαζεύεται όλη στις πόλεις.. και σε αυτή την μεγαλούπολη ήρθε από όλες τις μεριές τις Τουρκίας και συμπυκνώθηκε στην παραλία του Bostancı!!!
Σήμερα, λοιπόν, ήτανε η μεγάλη μέρα για όλους τους επίδοξους τρελο-πιλότους της Τουρκίας!
Τρίτος διαγωνισμός αερο-βουτήγματος Red Βull!!
Ή αλλιώς, 3. Red Bull Uçuş Günü!!

Και φυσικά ένα τέτοιο γεγονός, στην Πόλη μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει!!! ΚΟΟΟΣΜΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!!
Παιδιά, νέοι, έφηβοι, γέροι, σκυλιά, γατιά, ποδήλατα... και μάζι με τον κόσμο έρχεται η ΚΙΝΗΣΗΗΗΗ!!!! 
Ένας πανζουρλισμός σήμερα στο Bostancı, αλλά αυτά είναι!! Αυτά είναι τα ωραία!! 
Όλη η παραλία στο Caddebostan είχε διαμορφωθεί κατάλληλα! Ειδικός χώρος για τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι πήραν όλο το γρασίδι και τη σκιά από τα δέντρα, και αφήσαν εμάς να ξεροψηθούμε κάτω από τον ήλιο!!! Χαλάλι όμως... ρίξαμε το γέλιο της ζωής μας!! Χαχα!! Επίσης, υπήρχε η εξέδρα από την οποία πετούσανε τα ευφάνταστα αεροπλανάκια μες τη θάλασσα!! Παντού πλοιαράκια, ναυαγοσώστες, καραβάκια.. όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας!! Βέβαια, πού και πού αναδυόταν μια εσάνς από τη θάλασσα... αλλά τί να κάνουμε!! Δεκαεφτά εκατομμύρια είναι αυτά!!!

Όσον αφορά τα αεροπλανάκια, και τί δεν είδανε τα μάτια μας.. από απλά αεροπλανάκια, μέχρι pacman, αετούς, cabrio αυτοκίνητα, πεταλουδίτσες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!!! Βέβαια το καλύτερο και κατά την άποψή μου ήταν το παρακάτω το οποίο και νίκησε!!! Angry Birds ή όπως έγραφε στα φτερά Angara Börds!!! Ακολουθούν και βιντεάκια.. όχι βέβαια καλής ποιότητας, διότι ήταν μεγάλη η απόσταση και τραβούσα ανάμεσα από τα κάγκελα!!!!  

Πρώτα το ρίχνουν στο χορό τα Angara Börds μας...

Και μετά ακολουθεί η πτήση!!!!

Άντε και του χρόνου με υγεία και... τρέλα!!!!

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα Ισμήνη. Κάνοντας μπλογκότσαρκα βρέθηκα στον χώρο σου. Εχω επισκεφθει την πόλη και την εχω αγαπήσει πολύ! Ετσι χάρηκα με τις αναρτήσεις σου γιατί με σένα περπάτησα και εγώ !!! Να είσαι καλά για να μας ταξιδεύεις!!! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...