8 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα στην Πόλη vol. 2

Χριστουγεννιάτικες εικόνες από το νηπιαγωγείο!!

Η χριστουγεννιάτικη γωνίτσα μας!!!

Μπρρρ!!! Άρχισαν τα πρώτα κρύα!!
Gingerbread man, Frosty the Snowman, Christmas trees and Winter House!!

3 σχόλια:

  1. Gingerbread man, Frosty the Snowman, Christmas trees and Winter House!!! Πρόκειται για Χριστούγεννα σε Ελληνικό (?) Νηπιαγωγείο στην Πόλη ή μήπως για Xmas σε Παράρτημα του ... TÜRK - AMERİKAN DERNEĞİ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα και Καλές Γιορτές!!
    Πρόκειται για Διεθνές Νηπιαγωγείο στην Πόλη, όπου η διδασκαλία και όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα γίνεται στα αγγλικά! Θα ήταν υπέροχο να δούλευα σε ελληνικό νηπιαγωγείο της Πόλης.. αλλά λόγω κρίσης δεν έχω καταφέρει να δώσω ΑΣΕΠ.. αφού δεν έχει γίνει τα τελευταία 4 χρόνια!! Παρόλα αυτά στο σχολείο αυτό μου έχει δωθεί η δυνατότητα να γνωρίσω τόσο την τούρκικη κουλτούρα όσο και άλλων χωρών -εξού και ο Gingerbread man και η παρέα του- ενώ εργάζομαι πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου. Είμαι δηλαδή παραπάνω από ευχαριστημένη, σκεπτόμενη και την κατάσταση στην Ελλάδα!!
    Να έχετε όμορφες γιορτές και Καλή Χρονιά,
    Ισμήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που μετράει πιο πολύ Ισμήνη μου εδώ είναι ότι αγαπάς πολύ αυτό που επέλεξες να κάνεις και μάλιστα χωρίς να επηρεάζεσαι καν από ένα τέτοιο διεθνές περιβάλλον. Τυχερά τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου σου, που θα σε ευγνωμονούν για ότι τους προσφέρεις με αγάπη και μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις και να το αντιλαμβάνεσαι από τον τρόπο που σε κοιτούν τα αδιάψευστα ματάκια τους! Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και ο καινούργιος χρόνος 2013 να σου φέρει ότι επιθυμείς, γιατί το αξίζεις και με το παραπάνω! Νικόλαος ο Θραξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...